egget fester seg så kommer d opp mange som har hadd. Det kan jo også være noe med svangerskapet. Jeg plages med smerter nederst i magen. Det er som om livmoren øver på fødsel, forklarer Wendelborg. Falske rier, også kalt kynnere eller braxton-hicks kontraksjoner kan merkes så tidlig som fra ca uke. Vet dere hvor morkaken er plassert? Tilstanden kan føre til sterke kroniske smerter og barnløshet. Jeg har en svulst i magen den blir større hver uke, og nå begynner den å volde meg smerter. Disse smertene eller plagene er vanlige. Om vondt i magen, nRK Livsstil Tips, råd og innsikt Sykdommer som kan gi store smerter Smerter nederst i magen, hva kan det være? Smerter nederst i magen kan også skyldes en tarmsykdom eller en rygglidelse. Smerter i underlivet kan være akutte eller kroniske. Som regel gjør man ikke noe spesielt i slike situasjoner, og de fleste kvinner kan komme til å oppleve dette en eller annen gang i løpet av sitt liv. Da vil det oftest kreve noen medisinske tiltak for om mulig å forhindre abort, eller for tidlig fødsel.

Vondt nederst i: Vonx vondt nederst i magen gravid

Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen. Pedersen vil ikke råde gravide til å bruke avføringstabletter ettersom dette kan utløse rier. Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående. Men det er vel også utelukket siden hun har normal avføring. En annen vanlig plage og smerteopplevelse er det babyen i seg selv som er «skyld».

Graviditet, spedbarn: Vonx vondt nederst i magen gravid

De kan oppleves som plagsomme og til og med smertefulle for noen, særlig for fleregangsfødende og mot slutten av svangerskapet. Magen blir helt hard, og kan holde seg slik i alt fra noen sekunder opptil noen minutter. Det kjennes oftest over lysken, på én side og/eller i øvre del av magen, forteller Wendelborg. Dette er helt vanlig og ufarlig, sier Wendelborg. Er du usikker skal du alltid søke hjelp, sier Pedersen. Mange kvinner har underlivssmerter uten at det går ann å finne. Allikevel kan det en sjelden gang være problemer med morkaken som gir smerter, og disse vil da øke på i styrke.

0 tanker om “Vonx vondt nederst i magen gravid

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *