mye ubehag, kan det være verdt et legebesøk. Tre kjappe øvelser for en strammere mage. Tørrhet i skjeden : Slik hjelper du kroppen din Sex kan være noe av det beste i verden, i hvertfall om din partner er den riktige. Men det er ikke alltid underlivet henger med når du hopper i høyet over halvparten av oss vil oppleve tørrhet i underlivet flere ganger i livet, og kanskje spesielt under og etter overgangsalderen. Tørrhet i underlivet: årsaker og behandling - Multi-Gyn Tørrhet i skjeden oppstår vanligvis i forbindelse med overgangsalderen (menopausen). Her kan du lese mer om årsaker og mulige behandlinger. Tørrhet i underlivet : årsaker og behandling. Smerter ved samleie Ved tørrhet i skjeden kan du bruke en fuktighetskrem eller glidemiddel for rask lindring og økt fuktighet. Det gir svie i underlivet, som viser seg spesielt i forbindelse med samleie hvor huden utsettes for friksjon.

Mange kvinner: Smerter i underlivet mage tørrhet i skjeden

Smerter i underlivet mage tørrhet i skjeden 215
smerter i underlivet mage tørrhet i skjeden 132
Cam chat norge erotiske lydnoveller 681
Porno for damer sex massage adult 548

Videos

Mage Hot Teen Couple. Hvis dere har lyst til å ha sex, men slimhinnene er for tørre, kan du påføre litt av Vivag sin gel som glidekrem. MonaLisa touch laserbehandling er svært effektiv for å bedre vaginal slimhinnen slik at den forynger seg og produserer fukt. Rifter eller fissurer i skjeden forbindelse med sex er ikke uvanlig, og det er da naturlig at det vil være ømt i et par dager etterpå. Vivag gel som en trofast følgevenn, så er du alltid forberedt hvis du plutselig føler deg tørr eller sår. Da kan du hjelpe din vagina på vei med litt. Sex kan være noe av det beste i verden, i hvertfall om din partner er den riktige. Tørre slimhinner gir ulike plager. 90 av de rammede er kvinner.

Smerter i underlivet mage tørrhet i skjeden - Vaginal tørrhet

Men det er ikke alltid underlivet henger med når du hopper i høyet over halvparten av oss vil oppleve tørrhet i underlivet flere ganger i livet, og kanskje spesielt under og etter overgangsalderen. Tilstanden forekommer også hos kvinner som nylig har født, ammer, har fjernet eggstokker eller går på hormonpreparater, slik som p-piller.l. Hvordan hjelper du tørre slimhinner? Vanligvis blir tørrhet forbundet med at man nærmer seg overgangsalderen. Når hormonnivået faller så synker østrogenet i kroppen og det kan tørke ut skjeden. Østrogen sørger for at vagina holdes fuktig og frisk og opprettholder et normalt syrenivå i skjeden. Du bør derfor vurdere å skaffe deg et oppdatert svar fra en av våre leger, eller din egen fastlege. Dette vil redusere risikoen for at slike rifter oppstår igjen.

0 tanker om “Smerter i underlivet mage tørrhet i skjeden

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *